Udruženje građana Omladinski forum za održivi razvoj je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti upravljanja znanjem, sa ciljem da usmerava celokupno društvo u pravcu doba znanja, razvoj inovacija kao i inovacionog preduzetništva.

Ciljevi našeg Udruženja su pokretanje inicijativa za upravljanje znanjem u svim oblastima poslovnih i drugih društvenih aktivnosti, edukacija građana, organizovanje aktivnosti na primeni inicijativa za upravljanje znanjem, sprovodi aktivnosti u cilju promocije inovacija i inovacionog preduzetništva.

Projekat Osmisli i zasijaj osmišljen je sa idejom da se mladi inovatori iz Srbije promovišu i da se podstakne dalji razvoj njihovih ideja. Želimo da kroz ovaj projekat, našim sugrađanima, predstavimo ideje mladih ljudi kako iz prirodnih tako i iz društvenih nauka.

Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj kroz program za promociju i popularizaciju inovacija i inovacionog preduzetništva, prepoznao je značaj postojanja ovakvog projekta i podržao ga.

OMLADINSKI FORUM ZA ODRŽIVI RAZVOJ

DALMATINSKA 39, PALILULA, BEOGRAD

kontakt: ofor.beograd@gmail.com

MATIČNI BR: 28294441

PIB: 111817687